Effectief en ontspannen

Sportmassage en Dry Needling in Gorinchem

Blokkades, spierspanning en stress

Een massage is dé manier om blokkades weg te nemen, spierspanning op te heffen en stress te verminderen. Met een sportmassage wordt op een stevige manier de spanning uit de spieren gehaald en Dry Needling kan toegepast worden om het effect te versterken. Bij Visage Institut in Gorinchem wordt de sportmassage en Dry Needling gegeven door Serghei Lomtev.

Gediplomeerd fysiotherapeut en sportmasseur

Serghei Lomtev is een gediplomeerd fysiotherapeut en sportmasseur met ruime werkervaring. Hij masseert de cliënten in deze salon en verzorgt alle sportmassages. Daarnaast kunt u ook rekenen op persoonlijk advies om eventuele klachten in de toekomst te verminderen zodat bepaalde knopen in het lichaam niet steeds terug hoeven te komen.

Dry needling bij Visage Institut

Voor een diepgaande oplossing voor zowel spiergerelateerde klachten als een verbeterde huidspanning, biedt Serghei ook Dry Needling aan. Met deze effectieve techniek worden zeer dunne naalden gebruikt om triggerpoints in de spieren aan te pakken. Dit vermindert spierpijn, verbetert bewegingsvrijheid en stimuleert het natuurlijke herstelproces van het lichaam.

Sportmassage, niet voor sport alleen…

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is een sportmassage niet voorbehouden aan sporters alleen; het is geschikt voor iedereen die baat kan hebben bij een intensieve massage. Een sportmassage is namelijk een stevige massage waarbij door kneden, drukken en strijken spanningen in het lichaam worden verminderd. Het gaat stijfheid en vermoeidheid van spieren tegen en kan prestaties en ook sportprestaties daarmee verbeteren. Ook heeft een sportmassage een stimulerende werking op het herstel na een lichamelijke inspanning.

Gun je jezelf de ontspanning en het herstel van een sportmassage?

Of heb je klachten als gevolg van een blessure of overbelasting? Maak dan een afspraak bij Serghei en laat je adviseren en behandelen met een sportmassage en/of Dry Needling. Ook voor deze behandelingen kun je terecht bij Visage Institut in Gorinchem.