Ik ben arpi

Ik verruilde mijn carriere als stewardess voor de wereld van huidverzorging.

Visage Institut

Mijn naam is Arpi, oprichter van Visage Institut. Mijn pad in de schoonheidsindustrie begon toen ik mijn carrière als stewardess verruilde voor de wereld van huidverzorging. Dit onthulde al snel mijn ware passie: het verbeteren van huidgezondheid zowel van binnen als buitenuit.

Schoonheid is meer dan alleen een crème aanbrengen

Mijn fascinatie voor schoonheid is altijd meer geweest dan alleen het oppervlakkige. Het is de diepere verbinding tussen innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid die mij drijft. Naarmate ik meer leerde over de complexiteit van huidproblemen, realiseerde ik me dat echte, duurzame huidverbetering van binnenuit komt en niet alleen door het aanbrengen van een crème.

Jarenlange ervaring

Met meer dan tien jaar ervaring en verschillende cursussen, heb ik mij gespecialiseerd in het bieden van een optimale huidzorg. Ik werk exclusief met hoogwaardige, hypoallergene cosmetica van Dr. Baumann, omdat ik geloof dat kwaliteit en zuiverheid essentieel zijn voor echte verzorging, óók thuis.

Huidverbetering op maat

Mijn benadering is eenvoudig: luisteren, begrijpen en behandelen. Het grootste compliment voor mij is te horen dat een klant zichtbare verbeteringen ziet, wat bevestigt dat we samen op de goede weg zijn. Bij Visage Institut staat alles in het teken van een totaalbeleving – een plek waar klanten zich begrepen voelen, en waar elke behandeling leidt tot langdurige resultaten.

Jouw stralendste zelf

De oprichting van Visage Institut was een natuurlijke stap om mijn missie te vervullen: echte huidverbetering bieden, zowel van binnen als van buiten. Daarom nodig ik je graag uit om samen aan jouw stralendste zelf te werken. Dan hoop ik je snel te mogen ontvangen in de salon.