Hydro Facial behandeling

Het belangrijkste ingrediënt voor een gezonde huid is voldoende vocht

Wat is een Hydro Facial behandeling

De Hydrogen Facial maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid en zet mineraal water om in Hydrogen water. Dit type water bevat de juiste hoeveelheid minerale elementen waaronder magnesium en calcium. Door de speciale zuigkracht worden poriën diep gereinigd. Dit resulteert onmiddellijk in een stralende huid met een gezonde gloed!

Deze peeling is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt

Hydro Dermabrasie is een dermabrasie met water. Hydro Dermabrasie combineert een diepgaande reiniging met Hydrogen water. De behandeltip reinigt de huid diep en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg. Door de combinatie van het water en de zuigkracht wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. 

Alle voordelen op een rijtje

  • Reinigt de huid diep, de mee-eters en de dode huidcellen worden verwijderd
  • Verbetering van de PH waarde van de huid
  • Verkleint de poriën
  • Hydrateert de huid
  • Verbetert de huid elasticiteit
  • Vermindert de fijne lijntjes
  • Stimuleert de bloedcirculatie

Verschil tussen Mineraal en Hydrogen water

Mineraal water
Het belangrijkste ingrediënt voor een mooie, gezonde huid is voldoende vocht. Mineraalwater is zuiver water uit een ondergrondse bron; de minerale samenstelling is constant hetzelfde.
Mineraalwater kan afkomstig zijn van dezelfde bron als gezuiverd en gedestilleerd water. Dit type water wordt echter zo genoemd omdat het een bepaalde hoeveelheid mineraal elementen moet bevatten, waaronder magnesium en calcium.

Hydrogen water
Hydrogen Facial maakt gebruik van een technologie waarbij mineraal water wordt omgezet naar Hydrogen water. Hydrogen Water is water waaraan waterstofgas is toegevoegd. Waterstof is een molecuul dat ontstekingsremmend werkt als antioxidant. Waterstof dringt snel door alle lagen van de huid en door ontstekingen uit te schakelen, kan de huid veel sneller hydrateren dan met alleen hydratatie. Het helpt het verouderingsproces te vertragen en heeft een verhelderend effect op de huid.

Kan jouw huid wel een boost gebruiken?

Met de Hydro Facial krijgt je huid de hydratatie boost die zorgt voor een oppepper. Boek nu je afspraak bij Visage Institut!