Huidverbetering in Gorinchem

Optimaal resultaat door jouw huid zowel van binnen als buiten te verzorgen.

Ziet jouw huid er dof en vermoeid uit?

Ziet je huid er vermoeid uit? Of heb je last van rimpels, acne, eczeem, psoriasis, rosacea of pigmentvlekken? Met een huidscan adviseer ik een methode passend bij jouw huid. Aangezien schoonheid van binnenuit komt, kijken we samen verder dan de oppervlakkige ‘klacht’.

Huidverbetering komt van binnenuit en niet alleen door het aanbrengen van een crème

Laat je huid van binnenuit stralen

Naast dieptereiniging, ezymenpeelings, bindweefselmassages, een hydrogen facial, biopeelings en Plasma Lifts, bied ik ook een vetzuren test. Daarnaast geef ik graag advies over supplementen en mineralen om de huid van binnenuit te laten stralen. Bij een gezichtsbehandeling is het mogelijk om epileren en verven van wenkbrauwen en wimpers bij te boeken.

Huidverbetering op maat

Mijn benadering is eenvoudig: luisteren, begrijpen en behandelen. Het grootste compliment voor mij is te horen dat een klant zichtbare verbeteringen ziet, wat bevestigt dat we samen op de goede weg zijn. Bij Visage Institut staat alles in het teken van een totaalbeleving – een plek waar klanten zich begrepen voelen, en waar elke behandeling leidt tot langdurige resultaten.

Dit kun je verwachten bij een gezichtsbehandeling met focus op huidverbetering

– Hydro Facial
– Microneedling (vernieuwt de huid van binnen en buiten)
– Bindweefselmassage
– Bio Peeling
– Plasma Lift

Microneedling is een belangrijke behandeling voor huidverbetering

Microneedling vernieuwd de huid van binnen en buiten. Micronaalden produceren microschade aan de opperhuid, wat leidt tot de productie van collageen en elastine en de cellulaire vernieuwing verbetert. Tijdens de procedure worden kanalen op de huid gevormd, waardoor de opname van het serum met werkzame stoffen 80% wordt bereikt. Na herstel blijft het resultaat van de procedure lang zichtbaar. Ontzettend effectief bij onder andere huidveroudering zoals rimpels, littekens, pigmentatie en een doffe huidskleur. Neem gerust contact op om te zien of dit ook voor jou de oplossing kan bieden!

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi eruit gezien als na de behandelingen van Arpi! Ze is heel professioneel en weet precies wat je huid nodig heeft.”

– Raili

“Hele goede schoonheidsspecialiste. Bekwaam en no nonsense. Hele lieve vrouw met goede adviezen.”

– Marianne Helmich

“Arpi is een ontzettende lieverd, en je wordt heel vakkundig geholpen. Ik kijk al uit naar mijn volgende afspraak.”

– Vera Anna

Verbeter je huid én geniet van gezichtsbehandelingen

Bij Visage Institut draait het om het verbeteren van jouw huid, door deze zoveel van binnen als van buiten te verzorgen. Daarom pakken we jouw interne factoren aan, maar kan je ook genieten van effectieve gezichtsbehandelingen.

We vinden de behandeling die het best bij jou past

Ik werk met behandelingen op maat, iedereen heeft namelijk een andere situatie. Ben je klaar om de stap te zetten naar een stralende huid en een verjongd gevoel? Begin met een huidanalyse/scan om de behandeling te vinden die perfect bij jou past.