Bindweefselmassage voor het gezicht

Krijg een zichtbaar jongere huid

Jongere, egalere en steviger huid voor het gezicht

Een bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid beter doorbloed wordt. Wordt zo’n massage op het gezicht uitgevoerd, dan ziet de huid er egaler, jonger en ook steviger uit. Bovendien kan een huid die goed doorbloed is, beter voedingsstoffen opnemen waardoor crèmes en lotions meer effect hebben. Het resultaat van een bindweefselmassage voor het gezicht werkt dus ook nog door ná de behandeling!

Een huid die slecht doorbloed is kan echter slecht voedingsstoffen opnemen en is bijna niet in staat om afvalstoffen af te voeren

Rimpels, kraaienpootjes, verklevingen en zelfs acne kunnen dan het gevolg zijn met een vermoeid en ouder uitziend gezicht dan nodig is.

Effectieve anti-aging

Om de huidconditie van uw gezicht te optimaliseren en de bloedcirculatie te verbeteren, voert de schoonheidsspecialiste deze bindweefselmassage uit. De bindweefselmassage is een effectieve anti-agingbehandeling als u deze massage wekelijks voor een periode van 6 weken ondergaat. Het regelmatig masseren van de gezichtshuid bevordert het effect en zorgt voor een sterker en langduriger resultaat.

Twee soorten bindweefselmassages

Bindweefselmassage met gezichtsbehandeling
Deze behandeling van 1 uur begint met een huidanalyse en wordt afgesloten met een voedend masker van Aloë Vera en een passende dag- en oogverzorging. Daartussen wordt de huid grondig gereinigd en worden overtollige haartjes geëpileerd. Ook wordt een ampul met hyaluronzuur aangebracht en uw gezicht intensief gemasseerd.

Bindweefselmassage met fruitzuurpeeling
Deze behandeling is een uitbreiding op de bindweefselmassage met gezichtsbehandeling. Aan het einde van deze behandeling geven we uw gezichtshuid nog een extra boost met een fruitzuurpeeling en een Cocon-masker. Deze behandeling duurt 70 minuten.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi eruit gezien als na de behandelingen van Arpi! Ze is heel professioneel en weet precies wat je huid nodig heeft.”

– Raili

“Hele goede schoonheidsspecialiste. Bekwaam en no nonsense. Hele lieve vrouw met goede adviezen.”

– Marianne Helmich

“Arpi is een ontzettende lieverd, en je wordt heel vakkundig geholpen. Ik kijk al uit naar mijn volgende afspraak.”

– Vera Anna

Effecten van de bindweefselmassage op het gezicht

  • Verbetering van de bloedcirculatie
  • Optimalisatie van de huidconditie
  • Stressreductie doordat onderhuidse verklevingen worden opgeheven
  • Bindweefsel verstevigt én maakt nieuw bindweefsel aan
  • Celdeling wordt bevorderd
  • Rimpels, kraaienpootjes en littekens worden minder

Boek nu de stap naar stralende schoonheid

Klaar om de stap te zetten naar een stralende huid en een verjongd gevoel? Dan is de bindweefselmassage wellicht een goede oplossing voor jou.